Quina revista ha publicat els mails més íntims d’Iñaki Urdangarin?

Urdangarin
Urdangarin

La revista Mongolia ha publicat el contingut d’uns mails d’Iñaki Urdangarin de caràcter íntim i personal que són compromesos per la seva relació amb la Infanta Cristina. La publicació d’aquests correus electrònics privats arriba pocs dies després que el Duc de Palma anés als jutjats de Barcelona per demanar que es prorrogui la prohibició de difondre els seus mails íntims. Una demanda que va presentar contra el seu exsoci Diego Torres i contra vuit grups de comunicació. La revista que ha publicat aquests correus no està precisament entre els mitjans demandats. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides