Per què ha canviat Rajoy el seu habitual lloc de vacances?

Sense títol
Sense títol

El president del Govern, Mariano Rajoy, ha hagut de cedir davant la pressió veïnal i renunciar a estiuejar a Sanxenxo, com havia fet en els últims anys. Els veïns de la zona on la dona de Rajoy té un pis van sofrir el passat estiu els inconvenients de les mesures de seguretat que envolten al president, que aquest any ha optat per canviar de destinació.

 

D’aquesta manera, Rajoy substituirà la destinació, però no la província, doncs continuarà estiuejant a Pontevedra. Segons informa El Semanal Digital, la família del president ha llogat un apartament rural a Ribadumia.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.