Per què ha canviat Rajoy el seu habitual lloc de vacances?

Sense títol
Sense títol

El president del Govern, Mariano Rajoy, ha hagut de cedir davant la pressió veïnal i renunciar a estiuejar a Sanxenxo, com havia fet en els últims anys. Els veïns de la zona on la dona de Rajoy té un pis van sofrir el passat estiu els inconvenients de les mesures de seguretat que envolten al president, que aquest any ha optat per canviar de destinació.

 

D’aquesta manera, Rajoy substituirà la destinació, però no la província, doncs continuarà estiuejant a Pontevedra. Segons informa El Semanal Digital, la família del president ha llogat un apartament rural a Ribadumia.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides