“Tothom sabia que hi havia sobresous”

L'exdiputat del Partit Popular, Manuel Milián Mestre, ha afirmat que al partit es rebien sobresous, però que es desconeixia la quantitat i qui cobrava les pagues
Manuel Milián Mestre
Manuel Milián Mestre

Declaració explosiva de Manuel Milián Mestre. L’exdiputat del Partit Popular (PP) i membre de la seva executiva entre els anys 1989 i 2000 ha afirmat que al partit conservador “tothom sabia que hi havia sobresous”. En una tertúlia al programa ‘El Suplement’ de Catalunya Ràdio, Milián Mestre ha apuntat que els diputats “sabíem que algú els cobrava”, però ha afegit que no se sabia quina era “la quantitat de les pagues ni qui les cobrava”.

 

L’exdiputat del PP ha assegurat que l’executiva de la formació conservadora expulsava qui intentava investigar o denunciar aquesta pràctica. Milián Mestre també ha criticat l’actitud del president Mariano Rajoy davant la crisi oberta pel cas Bárcenas, afirmant que no pot negar l’evidència si vol tenir credibilitat i autoritat.

 

Unes declaracions que arriben després d’una setmana farcida d’informacions sobre els papers de Bárcenas que demostrarien els suposats pagaments de sobresous a Rajoy quan era ministre del Govern d’Aznar, a l’exsecretari general del PP, Francisco Álvarez-Cascos, a l’exvicepresident econòmic, Rodrigo Rato i als exministres Mayor Oreja i Javier Arenas

(Visited 47 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari