Quin sector energètic es veu “al límit” per les reformes del Govern espanyol?

recurs camp
recurs camp

El sector eòlic ha perdut 255 milions d’euros durant el primer semestre d’aquest 2013 com a conseqüència de les mesures aprovades per l’Executiu espanyol: l’impost del 7% sobre la generació elèctrica i la modificació a la baixa de la retribució de l’eòlica, arrel del reial decret llei 2/2013, segons ha informat l’Associació Empresarial Eòlica. En comunicat, assegura que el sector es troba “al límit” i adverteix que si la propera reforma energètica comporta noves retallades, “es posarà en escac la supervivència d’un elevat nombre de parcs i llocs de treball”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides