La Infanta Cristina no reprendrà l’agenda oficial

La Casa Reial decideix apartar a la dona d'Urdangarín, com ja va fer amb la infanta Elena
Sense títol
Sense títol

La instrucció del ‘cas Noos’ s’està allargant més del que desitjaria la Casa Reial, que considera que les esbroncades que estan patint els seus membres en els actes públics als quals han acudit recentment es deuen als negocis d’Iñaki Urdangarín.

 

La Casa Reial pretén potenciar la imatge del príncep Felip, que en els últims anys ha pres més protagonisme. En canvi, les seves germanes han desaparegut de l’agenda pública. Primer va ser la infanta Elena, qui arran del seu divorci va passar a un segon pla. Des de la publicació dels negocis de l’empresa d’Iñaki Urdangarín i el seu soci Diego Torres, Cristina també s’ha apartat dels focus.

 

Des de la Zarzuela s’ha decidit que la Infanta Cristina no recuperi la seva agenda com a representant de la Monarquia i que continuï amb una vida aliena als actes oficials, encara que no hagi estat imputada pel ‘cas Noos’. Encara que ha corregut el rumor d’un possible divorci per les suposades infidelitats d’Iñaki Urdangarín, la parella ha gaudit d’un cap de setmana a Menorca i si el duc de Lugo no entra a la presó no es plantejarà aquesta opció.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides