Quin rumor corre sobre el periodista Antoni Bassas?

Antoni Bassas
Antoni Bassas

El periodista Antoni Bassas podria presentar un programa a TV3 a la franja de la tarda – vespre (19,30 – 21,00) per competir amb el magazine informatiu de la cadena del grup Godó 8TV, que presenta i dirigeix Josep Cuní

 

Antoni Bassas ha estat el corresponsal a Washington de la televisió pública catalana des del 2009 i ara ha tornat a Catalunya. La periodista i presentadora del TN Vespre, Raquel Sans, agafarà el relleu de Bassas als Estats Units a partir del pròxim mes de gener. Mentrestant l’excorresponsal a Jerusalem, Esteve Soler, cobrirà la corresponsalia.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides