Contra “l’adoctrinament” a les escoles catalanes

Enceten una campanya per denunciar la "catalanització" dels estudiants
Imatge del tríptic de Convivencia Cívica, d'una
Imatge del tríptic de Convivencia Cívica, d'una

L’associació Convivencia Cívica Catalana, que empara les famílies que han denunciat la immersió lingüística a les escoles catalanes, ha encetat una campanya de denuncia de “politització” a les aules.

Sota el lema “Per una escola políticament imparcial a Catalunya”, demanen acabar amb el que consideren un “adoctrinament dels menors d’edat en el nacionalisme i en el separatisme”.

L’origen de la campanya sorgeix la setmana passada, quan en el darrer Ple celebrat al Parlament, tant PP com Ciutadans van mostrar a l’hemicicle fotografies de centres educatius que havien penjat una estelada a la façana o a la porta principal, i que el Departament els havia fet retirar.

Convivencia Cívica considera que a les aules s’ensenya “una visió nacionalista imaginària” i posa l’exemple que “Catalunya és una comunitat autònoma d’Espanya i no un país al nord-est de la península ibèrica”.

Amb l’objectiu de “denunciar la manipulació de la història”, l’associació presidida per Francisco Caja repartirà tríptics i adhesius amb els logos de la campanya a diverses localitats catalanes.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides