Els advocats es cansen de Bárcenas

Deixen de representar l'extresorer del PP per "discrepàncies"
L'extresorer del PP, Luis Bárcenas
L'extresorer del PP, Luis Bárcenas

Miguel Bajo i Alfonso Trallero, fins al dia d’avui advocats de l’extresorer del PP Luís Bárcenas, han renunciat aquest dilluns a la seva defensa per “discrepàncies professionals” amb l’estratègia duta a terme pel comptable.Tot just després que el diari ‘El Mundo’ publiqués ahir una entrevista a l’extresorer, Trallero ha presentat aquest dilluns l’escrit de renuncia a la seva defensa, al jutjat d’Instrucció número 5 de l’Audiència Nacional, que instrueix el cas Gürtel. Abans, el lletrat s’ha acostat a la presó per comunicar la renuncia Bárcenas en persona.

(Visited 29 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari