De quin tema han passat els consellers del Govern?

Neus Munté
Neus Munté

Durant una sessió plenària d’aquesta setmana s’ha vist un clar exemple de la desídia parlamentària que hi ha a vegades al voltant d’alguns temes que es tracten a la cambra catalana. Ha estat durant una interpel·lació a la consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, sobre la pobresa infantil. Una problemàtica que ha generat un nul interès per part dels consellers del Govern. Com es pot veure en la fotografia que acompanya aquesta notícia, la bancada dels consellers estava buida del tot, així com bona part dels escons dels diputats que oferien una imatge desèrtica. Era el primer punt del dia, a les 10 del matí.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides