De quin tema han passat els consellers del Govern?

Neus Munté
Neus Munté

Durant una sessió plenària d’aquesta setmana s’ha vist un clar exemple de la desídia parlamentària que hi ha a vegades al voltant d’alguns temes que es tracten a la cambra catalana. Ha estat durant una interpel·lació a la consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, sobre la pobresa infantil. Una problemàtica que ha generat un nul interès per part dels consellers del Govern. Com es pot veure en la fotografia que acompanya aquesta notícia, la bancada dels consellers estava buida del tot, així com bona part dels escons dels diputats que oferien una imatge desèrtica. Era el primer punt del dia, a les 10 del matí.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.