Quant val la dignitat de Sánchez-Camacho?

Alicia Sánchez-Camacho
Alicia Sánchez-Camacho

CiU ha quantificat la “dignitat” de la presidenta del PP català, Alicia Sánchez-Camacho, en 80.000 euros. La xifra correspon a la indemnització que la dirigent va pactar amb l’empresa d’espionatge Método 3 per retirar les acusacions per les escoltes al restaurant La Camarga.

El portaveu convergent, Jordi Turull, ha rebutjat el “victimisme” de Camacho. “Si jo vull arribar fins al final d’aquest tema perquè entenc que s’ha atemptat contra el meu honor, el què no faig és arribar a un acord, i a la meva dignitat posar-li el preu de 80.000 euros”, ha considerat el diputat de CiU, per concloure que “quan tu sents que poden agredir la teva intimitat i vols arribar fins al final, no acceptes 80.000 euros a canvi de silenci”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides