Quant val la dignitat de Sánchez-Camacho?

Alicia Sánchez-Camacho
Alicia Sánchez-Camacho

CiU ha quantificat la “dignitat” de la presidenta del PP català, Alicia Sánchez-Camacho, en 80.000 euros. La xifra correspon a la indemnització que la dirigent va pactar amb l’empresa d’espionatge Método 3 per retirar les acusacions per les escoltes al restaurant La Camarga.

El portaveu convergent, Jordi Turull, ha rebutjat el “victimisme” de Camacho. “Si jo vull arribar fins al final d’aquest tema perquè entenc que s’ha atemptat contra el meu honor, el què no faig és arribar a un acord, i a la meva dignitat posar-li el preu de 80.000 euros”, ha considerat el diputat de CiU, per concloure que “quan tu sents que poden agredir la teva intimitat i vols arribar fins al final, no acceptes 80.000 euros a canvi de silenci”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.