CiU colla Sánchez-Camacho

La presidenta del PP nega que sabés que l'estaven gravant a la Camarga
El portaveu de CiU, Jordi Turull
El portaveu de CiU, Jordi Turull

Convergència i Unió ha passat de defensar-se pels esquitxos de corrupció a atacar pel cas d’espionatge en què es veu involucrada la presidenta del PP català. El portaveu de la federació, Jordi Turull, ha considerat aquest dijous que la compareixença de Sánchez- Camacho al Parlament hauria d’arribar a “petició pròpia, si no té res a amagar”.

Des de les files convergents es demanen explicació a la dirigent popular perquè aclareixi si hi ha “fiscals amics i policies amics”. “Que demostri si té voluntat d’arribar al final, i que se sàpiga qui encarrega aquesta gravació“, ha dit el portaveu als periodistes aplegats en un dels passadissos de la cambra legislativa.

Les declaracions de Turull venien precedides per unes altres en què la presidenta del PP català ha negat que sabés que l’anaven a gravar amb l’exparella de Jordi Pujol Ferrussola mentre dinaven al restaurant La Camarga de Barcelona.

Que el director de l’agència de detectius Método 3, Francisco Marco, asseguri en un escrit enviat al jutjat que la dirigent tenia “coneixement ple” de la gravació, suposa, per a Sánchez-Camacho, una “estratègia” de la defensa i un “intent” per “desgastar”-la.

En canvi, CiU veu “sobregesticulació” i “victimització” de la líder popular perquè té “poques ganes d’arribar fins al final”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.