Quins consellers no han burlat la protesta del col·lectiu ‘Mitjans en lluita’?

Protesta del col·lectiu 'Mitjans en Lluita'
Protesta del col·lectiu 'Mitjans en Lluita'

Tan sols el conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, el d’Interior, Ramon Espadaler, i la consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, han entrat per la porta principal del Palau de la Generalitat a la plaça Sant Jaume on s’havia concentrat una trentena de periodistes del col·lectiu ‘Mitjans en Lluita’. Els tres consellers esmentats han estat els únics que s’han atrevit a creuar el passadís que aquest col·lectiu havia fet davant l’accés a Palau i han agafat un fulletó informatiu on s’explicava el motiu de la protesta. La resta de consellers han preferit accedir per altres portes per evitar la reivindicació.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.