Batlle diu que el dispositiu de Sant Joan estava “dimensionat” i lamenta la reacció de TriasxBcn

El detingut per la mort d'un jove a la Barceloneta té 37 anys i duia la samarreta tacada de sang

El tinent d'alcaldia de Seguretat de l'Ajuntament de Barcelona, Albert Batlle, en roda de premsa (ACN)

El tinent d’alcalde de Prevenció i Seguretat de Barcelona, Albert Batlle, ha defensat que el dispositiu per a la revetlla de Sant Joan estava “absolutament dimensionat” i ha afirmat que la mort d’un jove per arma blanca a la Barceloneta és un fet que va més enllà del dimensionament policial.

En declaracions a Catalunya Ràdio, Batlle ha considerat “lamentable” la reacció del grup municipal TriasxBcn, que ha demanat la seva dimissió per aquests fets. “Hem de fer política de seguretat, però no política amb la seguretat”, ha dit. Batlle ha avançat que el detingut presumptament relacionat amb la mort del jove té 37 anys i que ara la policia científica està investigant les taques de sang que tenia a la samarreta.

(Visited 66 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari