Junts trasllada a Rull que Puigdemont “té intenció d’anar a la investidura però no ara”

Batet no aclareix com quedarà el retorn de l'expresident si no s'acaba convocant un debat d'investidura

El president del Parlament, Josep Rull, reunit amb el president del grup parlamentari de Junts, Albert Batet, i la portaveu parlamentària del mateix partit, Mònica Sales - Foto: ACN, Mariona Puig

Junts ha comunicat al president del Parlament de Catalunya, Josep Rull, que “tenen intenció d’anar a la investidura, però no ara”, recull l’ACN. El president del grup parlamentari de Junts, Albert Batet, i la portaveu parlamentària del partit, Mònica Sales, han comunicat aquesta postura a Rull durant la reunió que han mantingut aquest dimecres en el marc de la ronda de consultes oberta per a l’eventual proclamació d’un candidat a ser investit president.

En roda de premsa, Batet ha insistit que Puigdemont té més opcions que l’aspirant del PSC, Salvador Illa, i s’ha aferrat a la majoria de la Mesa del Parlament: “Demostra que hi ha una majoria de 59 diputats, que és més que els 42 o, fins i tot, els 48 que sumen el PSC i els comuns”.

D’altra banda, el dirigent de Junts ha refermat el “compromís” que Puigdemont tornarà a Catalunya per un debat d’investidura, però no ha aclarit què passarà si finalment no se celebra aquest ple.

(Visited 39 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari