Israel diu que els electors “han castigat” Sánchez i Díaz i en fa befa

"Abraçar els assassins i violadors de Hamàs no compensa", diu el ministre d'Exteriors, Israel Katz, sobre el reconeixement de Palestima com a Estat per part d'Espanya

Befa de Pedro Sánchez i Yolanda Díaz difosa pel ministre isrelià d'Exteriors

Israel Katz, el ministre d’Exteriors d’Israel, ha escrit aquest dilluns a la xarxa social X que els electors espanyols “han castigat” la coalició de govern del PSOE i Sumar a les eleccions europees amb una “derrota rotunda”, i ho ha atribuït al fet d’haver reconegut l’Estat de Palestina.

En el mateix missatge, Katz ha publicat una imatge generada amb intel·ligència artificial que representa el president espanyol, Pedro Sánchez, i la vicepresidenta Yolanda Díaz, líders respectius del PSOE i Sumar, com si haguessin rebut impactes d’ous al cap.

“Resulta que abraçar els assassins i violadors de Hamàs no compensa”, ha afegit Katz, que ja va acusar Sánchez de ser “còmplice d’incitació a l’assassinat del poble jueu i de crims de guerra” pel reconeixement de Palestina com a Estat.

En el mateix missatge, ha citat els comptes de X d’Alberto Núñez Feijóo, president del PP i cap de l’oposició, i de Santiago Abascal, líder de Vox.

(Visited 26 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari