Diana Riba (ERC) destaca que Ara Repúbliques és la quarta força de tot l’Estat a Europa

La cap de llista per ERC anuncia que Tomàs Molina acabarà el mandat com eurodiputat

Diana Riba

ERC ha celebrat els tres eurodiputats que ha obtingut la candidatura Ara Repúbliques, conjunta amb EH Bildu, BNG i Ara Més. La cap de llista, Diana Riba, ha destacat que són la quarta força de l’Estat i “la principal alternativa al règim del 78”.

Tot i no haver obtingut el quart diputat que permetria l’accés directe de Tomàs Molina al Parlament Europeu, Riba ha anunciat que ho serà abans que acabi el mandat, un fet possible gràcies a l’acord entre les diferents forces que configuren l’aliança. No serà, però, abans d’arribar a l’equador del mandat, i ara s’analitzaran els resultats per establir en quin moment exacte es farà el canvi.

(Visited 34 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari