El jutge del cas Begoña Gómez diu que no hi ha impediment per citar-la en campanya

Recorda que cap de les persones del procediment està proclamada per al procés electoral vigent

Begoña Gómez, a la tribuna del Congrés - Foto: Telecinco

El jutge Juan Carlos Peinado, que investiga el presumpte cas de corrupció i tràfic d’influències de l’esposa del president del govern espanyol, Begoña Gómez, ha afirmat en una interlocutòria que no hi ha cap impediment per citar-la en plena campanya electoral.

Peinado respon així les crítiques que ha rebut per la citació, tot argumentant que “no hi ha cap precepte ni de la Constitució espanyola, ni de la Llei Orgànica del Poder Judicial, ni de la Llei d’Enjudiciament Criminal, ni de la Llei Orgànica de Règim Electoral General ni de cap altra llei que impedeixi continuar l’impuls de qualsevol instrucció en curs”.

També recorda que cap de les persones del procediment està proclamada per al procés electoral vigent.

(Visited 33 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari