Sánchez afirma que l’amnistia fa Espanya “més pròspera” i “més unida” que el 2017

El president del Govern sosté que el "perdó és més poderós que la rancúnia"

Pedro Sánchez

El president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, ha afirmat que “avui Espanya és més pròspera i està més unida que el 2017” gràcies a l’aprovació de la llei d’amnistia, i ha afegit que “en política, com a la vida, el perdó és més poderós que la rancúnia“. És una publicació a la xarxa social X, minuts després que el Congrés dels Diputats hagi aprovat l’amnistia, Sánchez també ha apuntat que “la convivència s’obre camí”.

Per la seva part, el ministre de la Presidència, Félix Bolaños, ha dit que la llei d’amnistia “tanca una etapa de conflicte, tensió i enfrontament i n’obre una nova de futur, prosperitat, acords i de fer política dins de les institucions i la llei”. “Ha guanyat la convivència i és un gran dia per a la democràcia al nostre país”, ha afirmat en una compareixença minuts després de la votació.

Bolaños, a més, ha “agraït” el vot favorable dels diputats i la tasca de les persones que han fet possible la llei. “La llei d’amnistia ha funcionat”, perquè “ha normalitzat la situació a Catalunya”, ha sentenciat.

(Visited 29 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari