Presó per a dos dels quatre detinguts pel robatori de coure a Montcada Bifurcació el 12-M

Els altres dos individus han quedat en llibertat provisional amb compareixences al jutjat

Persones arribant a l'estació de Montcada Ripollet per anar a buscar l'autobús per arribar fins a Sagrera (Mar Martí, ACN)
Persones arribant a l'estació de Montcada Ripollet per anar a buscar l'autobús per arribar fins a Sagrera (Mar Martí, ACN).

El jutjat d’instrucció 5 de Mollet del Vallès ha decretat presó provisional comunicada i sense fiança per a dos dels quatre detinguts pel robatori de coure a l’estació de Montcada Bifurcació el diumenge 12 de maig, dia de les eleccions catalanes. Els altres dos detinguts han quedat en llibertat provisional, amb compareixences al jutjat.

Els Mossos atribueixen als quatre individus cinc sostraccions més en altres punts de la xarxa ferroviària. La causa està oberta pels delictes de furt agreujat i desordre públics per als dos detinguts per als quals s’ha acordat presó i per a un dels que ha quedat en llibertat provisional. A l’altre investigat que ha quedat en llibertat se li imputa un delicte de receptació.

Els arrestats són tres homes i una dona multireincidents, que acumulen una vintena d’antecedents per fets similars. Entre els detinguts hi ha el propietari d’una empresa gestora de residus, al qual se’l relaciona amb el grup criminal ja que presumptament actuava en connivència amb els detinguts rebent el material sostret.

(Visited 44 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari