Centenars d’universitaris es manifesten a Barcelona contra el “genocidi” a Gaza

Reclamen que els "estats còmplices" trenquin relacions amb Israel

Centenars d’universitaris shan manifestat aquest dimecres al migdia pel centre de Barcelona contra el “genocidi” d’Israel a Gaza i han demanat que les administracions i organismes públics trenquin els seus lligams amb el govern israelià.

La manifestació s’emmarca en la vaga convocada per aquest dimecres a les universitats catalanes i, la protesta, s’ha dirigit cap a la seu d’ACCIÓ, Agència per la Competitivitat de l’Empresa de la Generalitat de Catalunya, especialitzada en el foment de la innovació i la internacionalització empresarial i compta amb una xarxa de 40 oficines arreu del món.

A la Universitat de Barcelona (UB) hi ha una acampada a favor dels palestins des de la setmana passada i a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) els estudiants han passat la nit a la plaça Cívica i han tallat els Ferrocarrils de la Generalitat per afegir-se a la mobilització.

(Visited 23 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari