El PPC evita concretar si els seus vots serviran per fer Illa president

Dolors Montserrat matisa que "no trairan els catalans" ni "vendran" els seus vots

La cap de llista del PP a les eleccions europees, Dolors Montserrat, en una atenció als mitjans (ACN)

El PPC ha evitat concretar si els seus vots serviran per fer el candidat del PSC, Salvador Illa, president de la Generalitat, com va passar amb Jaume Collboni a l’Ajuntament de Barcelona. Preguntada per si els populars repetirien aquest acord per evitar un govern encapçalat per un partit independentista, la directora de campanya del PPC, Dolors Montserrat, no ha volgut esclarir aquesta incògnita.

Montserrat sí que ha matisat que els populars “no trairan els catalans” i que no es presenten per “vendre” els seus vots. “Deixem que els catalans decideixin quin govern volen”, ha respost la directora de campanya del PPC preguntada sobre acords postelectorals amb el PSC. “No venim a agafar el poder, sinó a servir els catalans”, ha insistit, tot afegint que “per trair els votants ja està Illa, (Carles) Puigdemont i ERC”.

L’actual eurodiputada del PP també ha afirmat que tant Illa com el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, “han mentit” els espanyols perquè “van dir que no hi hauria ni amnistia, ni indults, ni reforma del Codi Penal, i tots sabem el que ha passat”. “Diuen unes coses en campanya i després fan una altra cosa. Tenen el seu vot entregat a Puigdemont”, ha assenyalat.

(Visited 34 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari