Quines figures socialistes han destacat celebrant la decisió de Pedro Sánchez?

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, a la sessió de control a la cambra baixa (Congrés dels Diputats)

La vicepresidenta María Jesús Montero va sobresortir en la mobilització d’aquest cap de setmana de suport a Pedro Sánchez amb la seva expressiva participació en els càntics. Però un cop Sánchez ha desvelat que no renuncia a la presidència del Govern, un dels seus companys de l’executiu, el ministre de Transports i Mobilitat Sostenible, Óscar Puente, ha pres el testimoni a la seva manera.

Puente, una de les figures socialistes més propers a Sánchez, i també de les més peculiarment expressives, ha celebrat la decisió difonent a X un viral de l’actor Dwayne Johnson cridant, que proclama “Let’s go” (Som-hi), al qual el ministre ha afegit un comentari: “Siuuuuuuuu”. Aquest darrer no és cap altre que la transcripció del característic crit del futbolista Cristiano Ronaldo.

Un altre alt càrrec socialista entusiasmat és l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, que ha publicat un altre viral, el d’un os rentador que sembla que estigui ballant mentre sona la cançó Pedro, de la cantant italiana Raffaella Carrà. Aquest tuit ha provocat la indignació dels exsocis de govern de Collboni, BComú: “L’alcalde Collboni, que va abandonar el govern tres mesos abans de les eleccions per fer campanya a costa de la guerra judicial que pateix Ada Colau, tractant amb una frivolitat absoluta un tema tan greu com la guerra judicial. Quina vergonya”.

També algun independentista ha saltat contra el tuit de l’alcalde. L’exdiputat dels comuns Albano-Dante Fachín, per exemple, ha reaccionat escrivint: “Ens prenen per imbècils. Cal escombrar-los”.

(Visited 151 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari