Desnonada a Tarragona una família amb una filla de cinc anys

Un ampli dispositiu dels Mossos al barri d'Icomar evita que una trentena de manifestants bloquegi l'accés

Concentració convocada per evitar un desnonament al barri tarragoní d'Icomar - Foto: ACN, Neus Bertola

El Jutjat d’Instància número 7 de Tarragona ha executat aquest dijous el desnonament d’una família amb una filla de cinc anys al barri d’Icomar de Tarragona.

Els Mossos d’Esquadra, que han desplegat un ampli dispositiu amb quinze agents de les àrees regionals de recursos operatius (ARRO), s’han desplaçat fins al carrer de l’Horta Gran dues hores abans de l’hora prevista per executar el llançament.

D’aquesta manera, segons difon l’ACN, han pogut acordonar la zona i evitar que una trentena de manifestants, cridats pel Sindicat de l’Habitatge de Tarragona, poguessin apropar-se a l’immoble i bloquejar-ne l’entrada.

Es tracta del quart intent de desnonament que ha viscut aquesta família des del juny del 2023. L’anterior va ser aquest febrer, quan van aconseguir aturar-lo gràcies a la mobilització ciutadana.

El Sindicat de l’Habitatge de Tarragona ha declarat a l’ACN que intentarà negociar amb Serveis Social per trobar una alternativa residencial per a la família afectada, almenys, durant els pròxims dies, o que visqui en un dels pisos de l’edifici d’Adif ocupat pel sindicat aquest mes de març.

La família desnonada vivia a Tarragona des de l’agost del 2022 i el 2023 havia ocupat un dels pisos del bloc número 4 del barri d’Icomar, propietat del fons voltor Divarian.

(Visited 34 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari