Vilagrà respon sobre les piscines que no poden decidir els refugis climàtics pels ajuntaments

La vicepresidenta de la Generalitat espera tirar endavant el decret i demana propostes a Illa

La vicepresidenta del Govern de la Generalitat, Laura Vilagrà (ACN)

La vicepresidenta del govern català, Laura Vilagrà, ha assenyalat aquest dimecres que des de la Generalitat no poden dir als ajuntaments quins han de ser els seus refugis climàtics, amb relació a les queixes que ha generat la proposta d’obrir algunes piscines privades per a aquesta utilitat.

Vilagrà ha destacat que es tracta d’una mesura “consensuada” amb els consistoris i que “respecta l’autonomia municipal” per decidir quins han de ser aquests refugis climàtics. “El pla de sequera contemplava un estiu sense piscines i amb aquest decret hem aconseguit obrir-les i que n’hi hagi arreu del país”, ha assenyalat, segons recull l’ACN.

A més, ha carregat contra el cap de l’oposició i candidat del PSC a la presidència de la Generalitat, Salvador Illa, que argumenta que la mesura ha generat “confusió” entre la ciutadania. “Abans de queixar-se, estaria bé fer propostes”, ha reblat Vilagrà.

(Visited 50 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari