El PSC vol implementar la Llei de Muntanya per afavorir el desenvolupament de les comarques del Pirineu

La candidatura socialista a la província de Lleida per al 12-M està convençuda que superarà els tres diputats

Candidatura del PSC a la província de Lleida pel 12-M

El cap de llista del PSC a la província de Lleida per a les eleccions al Parlament de Catalunya del 12-M, Òscar Ordeig, s’ha compromès a implementar d’una “vegada per totes” la Llei de Muntanya per afavorir el desenvolupament econòmic i social de les comarques del Pirineu. “Estem cansats de sentir paraules que no vagin acompanyades de pressupost”, ha dit Ordeig aquest dimarts des del Parc de l’Aigua de Lleida, on ha presentat la candidatura socialista juntament amb la resta de membres de la llista electoral.

El dirigent socialista ha fet menció també a la millora dels serveis públics amb més dotació professional i s’ha mostrat convençut que superaran els resultats obtinguts en les darreres eleccions al Parlament del 2021, quan van obtenir tres diputats.

Ordeig encapçala la llista del PSC a la circumscripció electoral de Lleida en què la número dos és l’actual diputada al Parlament, Judit Alcalà, i el número tres és Manel Ezquerra, regidor d’Alcarràs (Segrià) i ramader. “Som molt conscients de les necessitats del territori. És una candidatura que té l’objectiu de guanyar i governar. Estem preparats per a totes dues coses. Estem convençuts que la gent vol un canvi i obrir una nova etapa”, ha assegurat Ordeig.

(Visited 28 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari