Trias aposta per fer fora de la presidència de Junts a Borràs i posar-hi Carles Puigdemont

Assegura que eveu lògic que l'expresident deixi la política activa si no és president

Carles Puigdemont i Laura Borràs a Waterloo

El líder de Trias per Barcelona, Xavier Trias, ha apostat perquè Junts faci un congrés per nomenar Carles Puigdemont president del partit. “És el president del nostre partit”, ha manifestat en declaracions a TV3, tot i que oficialment ho és Laura Borràs.

Trias ha defensat que els líders “han d’actuar de líders” i per això ha celebrat que Puigdemont hagi decidit “convertir-se en el líder de Junts” i ser el candidat al 12-M. “Ja era hora”, ha manifestat, ja que ha dit que era el que volien els membres del partit.

Ha afegit que, fins ara, Puigdemont “no volia” ser-ho i ha reconegut que la decisió és “arriscada”. Amb tot, veu “lògic” que si no és elegit president de la Generalitat deixi la política activa.

(Visited 52 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari