Marxen a Suïssa tres investigats més pel cas de Tsunami Democràtic

Oleguer Serra, d'Òmnium, el periodista de 'Directa' Jesús Rodríguez i l'empresari Josep Campmajó han fet saber que marxen de Catalunya les darreres hores

Oleguer Serra

El membre de la Junta Directiva d’Òmnium Cultural Oleguer Serra, el periodista de Directa Jesús Rodríguez i l’empresari Josep Campmajó han fixat la seva residència a Suïssa arran de la investigació sobre Tsunami Democràtic per part de l’Audiència Nacional (AN).

Òmnium ha donat a conèixer el trasllat de Serra en un acte de suport que s’ha fet a Perpinyà, i on el president de l’entitat, Xavier Antich, ha subratllat que és l’Estat qui “exilia” Serra “vulnerant drets fonamentals”. Antich ha afirmat que la del Tsunami és “una causa política” en què l’AN se serveix del Codi Penal “per criminalitzar l’independentisme i acusar “de terrorisme l’exercici del dret a protesta”. El president d’Òmnium ja ha avançat que intensificaran “l’ofensiva internacional per denunciar” aquesta “persecució política”.

En el cas de Rodríguez, establert a Suïssa fa mesos, ha fet saber que marxa pel cas de Tsunami un grup de suport, i en el de Campmajó, ho ha comunicat ell mateix en un vídeo difós també per un grup de suport.

(Visited 81 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari