La Generalitat descarta afegir restriccions per sequera els pròxims mesos

La portaveu Plaja afegeix que tampoc es retiraran les mesures vigents ara

Patrícia Plaja

La portaveu del govern de la Generalitat de Catalunya, Patrícia Plaja, ha anunciat aquest dijous que l’executiu en funcions de Pere Aragonès descarta aplicar noves mesures restrictives per afrontar la situació de sequera en els pròxims mesos, després de les pluges registrades aquest mes de març.

“No hi haurà més restriccions de cara a l’estiu, però tampoc menys de les que ja teníem”, ha manifestat Plaja en una compareixença compartida amb el secretari general d’Acció Climàtica, Josep Vidal, durant la qual ha afegit que estan en espera d’eventuals nous episodis de pluja els mesos de maig i juny més abundants que els del març, difon Europa Press.

La portaveu del govern ha recordat que, tot i que aquest mes de març ha sigut el més plujós dels darrers dos anys, “no seria bo que s’instal·lés la percepció generalitzada que el país ha deixat d’estar en una situació d’extrema gravetat respecte a la sequera perquè no és així”. En aquest sentit, Plaja ha fet una crida a la responsabilitat ja que “tots hem de ser conscients que seguim en una fase complicada”.

(Visited 32 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari