Els 69 bolivians sense visat han desembarcat al Port de Barcelona a l’espera de realitzar els tràmits d’estrangeria

El grup es trasllada a un altre creuer de l'empresa naviliera perquè l'MSC Armonia pugui seguir el seu viatge

MSC Poesia (foto d'arxiu)

Els 69 bolivians retinguts en un creuer d’MSC Cruceros des de dimecres per no disposar d’un visat vàlid per entrar a l’espai Schengen han pogut desembarcar en un espai de trànsit del Port de Barcelona aquest dijous al matí, on se’ls ha denegat el permís per entrar en terrritori espanyol, després que el govern espanyol i la naviliera hagin tancat un acord per tal que el creuer pogués continuar la seva ruta.

Segons ha informat la Delegació del Govern a Catalunya, MSC Cruceros ha posat a disposició un segon vaixell, provinent de Livorno (Itàlia), per tal que el grup de bolivians puguin tornar a embarcar i disposar d’un espai per realitzar els tràmits d’estrangeria corresponents. El govern espanyol ha informat que els tràmits es faran per la via d’urgència.

MSC Cruceros també ha habilitat una zona d’avituallament, amb menjar i assistència sanitària pels passatgers. Prèviament, a les 6 del matí d’aquest dijous, 275 passatgers brasilers de l’MSC Armonia també han desembarcat per no perdre el vol de retorn al seu país. El creuer va sortir del Brasil fa uns dies i tenia com a destí Roma. El buc continua el seu viatge aquest dijous al matí i arribarà a Venècia el dilluns que ve, segons ha informat la companyia.

(Visited 57 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari