El temporal de mar colpeja el litoral amb onades de més de tres metres

La primera tongada de pluges ha deixat registres poc abundants en general, tot i alguna tempesta local al Penedès

El mar, entrant totalment a la platja de Garraf, a Sitges, a toca de les casetes (Àlex Recolons, ACN)
El mar, entrant totalment a la platja de Garraf, a Sitges, a toca de les casetes (Àlex Recolons, ACN).

El temporal marítim continua colpejant amb força el litoral català amb onades de més de tres metres a la costa central i la Costa Brava. Durant la matinada d’aquest diumenge, les boies situades al Cap de Begur i davant el port de Barcelona han registrat pics d’onada superiors als cinc metres.

En paral·lel, el vent de sud (migjorn) i sud-oest (garbí o llebeig) bufa amb ratxes fortes d’entre 50 i 70 km/h, amb registres destacats com els 69,5 km/h de l’Observatori Fabra, els 67,7 km/h de Palafrugell i els 60,5 km/h de Malgrat de Mar.

La primera tongada de pluges ha deixat registres poc abundants en general –entre 5 i 15 litres-. S’ha produït una tempesta local al Penedès que ha deixat quantitats de fins a 25,8 litres a Sant Sadurní d’Anoia.

(Visited 52 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari