El viatge de Juan Carlos Girauta, del PTE a Vox

De jove, Juan Carlos Girauta va militar al Partit del Treball d’Espanya (PTE), de doctrina maoista. Des d’aleshores, ha protagonitzat una vertiginosa transformació ideològica que ha culminat amb el seu fitxatge pel partit d’ultradreta Vox, pel qual es presenta de número 3 a les eleccions europees del mes de juny vinent. En aquest viatge entre el PTE i Vox, Juan Carlos Girauta va tenir temps de ser militant del PSC, del PP i de Ciutadans.

En representació del partit taronja va ser eurodiputat (2014-16) i diputat al Congrés (2016-19). També va arribar a sonar com a ministre, en cas que hagués prosperat el pacte de Pedro Sánchez amb Ciutadans. A més, va ser un dels impulsors del moviment dels Peons Negres, autor de la teoria de la conspiració sobre els atemptats de l’11-M.

(Visited 120 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari