Quin independentista s’ha donat de baixa darrerament del Consell de la República?

Carles Puigdemont a l'Assemblea de Representants del Consell de la República

L’exvicepresident de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) David Fernàndez ha anunciat a través de les xarxes socials la seva “baixa total” del Consell de la República, l’entitat independentista que presideix Carles Puigdemont. En una publicació a X, Fernàndez ha assenyalat que “la broma ja no dona per més” i s’ha preguntat, en resposta a altres usuaris, “què ha fet el Consell” per a la independència de Catalunya.

“Fa temps que no serveix per avançar cap a la independència”, ha insistit Fernàndez, qui ha afegit, en un altre comentari, que “l’ANC ha tingut sempre clar quin és el seu objectiu i les seves eines. El Consell no s’ha cregut que s’ha de constituir en una institució i ha competit amb l’ANC”.

El mosso d’esquadra independentista i exmembre de la ja extinta Assemblea de Representants del Consell, Albert Donaire, s’ha fet ressò de la publicació de l’exvicepresident de l’ANC. De fet, Donaire s’ha mostrat molt crític amb l’entitat que presideix Puigdemont, sobretot amb la direcció, i ha assenyalat en múltiples ocasions que s’incomplien les decisions que prenia l’Assemblea. A parer del mosso, arran de la desaparició d’aquest òrgan de l’entitat, el Consell s’ha convertit “definitivament en una entitat titella més de la política, controlada per polítics, per afins als polítics, i sense possibilitat de pluralitat ni representació del ciutadà”.

(Visited 469 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari