Collboni veu “irresponsable” l’actitud dels comuns amb els comptes catalans i fa una crida per aprovar els de Barcelona

L’alcalde es compromet a “protegir Barcelona de la inestabilitat política”

L’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, ha criticat primer la “irresponsabilitat” dels comuns en no haver permès l’aprovació dels pressupostos de la Generalitat per després fer una crida perquè aprovin els comptes de Barcelona.

En una declaració institucional, ha estimat que Barcelona deixarà de rebre 650 MEUR procedents de la Generalitat. Són, ha dit, “les conseqüències d’una decisió irresponsable i incoherent que perjudica els barcelonins”.

Collboni ha apostat per “protegir Barcelona de la inestabilitat política” i ha cridat a la responsabilitat dels grups perquè no passi el mateix amb els comptes barcelonins. “La nostra obligació és trobar punts d’acord i no quedar-nos encallats només en les diferències”, ha dit.

Collboni ha defensat que el pressupost que havia acordat el Govern de la Generalitat i el PSC per al 2024 era “bo per al país i per a Barcelona” i ha lamentat les conseqüències que no hagi prosperat, que ha atribuït a una “decisió irresponsable i incoherent”, sense fer referència directa als comuns.

(Visited 50 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari