Sumar exigeix explicacions a Ayuso pel suposat frau de la seva parella

Errejón creu que "alguna cosa passa" amb la presidenta de la Comunitat de Madrid i la seva família

    El portaveu de Sumar al Congrés, Íñigo Errejón, en una reunió del grup parlamentari (@ierrejon)

    El portaveu de Sumar al Congrés i líder de Más País, Íñigo Errejón, ha exigit explicacions a la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, sobre la denúncia de la Fiscalia a la seva parella, l’empresari Alberto González Amador, pels suposats delictes de frau fiscal i falsedat documental. En una entrevista a TVE aquest dimarts, el diputat de Sumar ha assenyalat que altres membres de la família d’Ayuso “utilitzen allò públic com si fos un botí”, en referència als seus pares, al seu germà i a una exparella de la popular.

    “La presidenta de la Comunitat de Madrid ha de sortir a donar explicacions perquè alguna cosa passa amb Ayuso i la seva família”, ha manifestat Errejón, que ha afegit que “tot el que envolta” a Ayuso “acaba fent negocis i negocis suculents amb la Comunitat de Madrid”. “Això a les famílies normals no passa”, ha apuntat el portaveu de Sumar, que ha demanat a la presidenta autonòmica que digui si hi ha alguna “incompatibilitat o fricció” amb el fet que la màxima autoritat de la Comunitat de Madrid “s’envolti sempre de gent que presumptament saqueja els fons públics”.

    No obstant això, el líder de Más País ha considerat que Ayuso, “en comptes de donar una explicació, sortirà parlant d’ETA, del fet que Espanya es trenca demà al matí, de qualsevol invenció perquè parlem de qualsevol cosa, menys del que està passant”.

    (Visited 28 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari