Junts retreu una manca de voluntat d’Aragonès per pactar els pressupostos

La portaveu Mònica Sales recorda al president de la Generalitat que "encara té marge"

Mònica Sales - Foto: ACN, Nico Tomás

Junts per Catalunya ha recordat aquest dimarts que el president de la Generalitat, Pere Aragonès, “encara té marge per pactar uns pressupostos de país” amb ells, recordant que ofereixen “revertir l’esmena a la totalitat” a canvi de deflactar l’IRPF, bonificar l’impost de successions o “avançar en la desburocratització”.

A 24 hores del debat a la totalitat al Parlament, la portaveu Mònica Sales ha contraposat les reunions que estan mantenint els comuns amb la situació del seu partit, que no han estat convocats. En total, han celebrat quatre reunions, l’última de les quals, dijous de la setmana passada.

Des de llavors, segons ha explicat Sales, no han tingut cap notícia del govern català. En cas que prosperessin les esmenes a la totalitat i el projecte fos rebutjat, la portaveu de Junts ha assegurat que “constataria la debilita i la feblesa” de l’executiu, difon l’ACN.

Sales ha defensat que “pactar amb Junts permet no hipotecar la força negociadora a Madrid” i fer uns comptes que no siguin “sucursalistes”. Per aquest motiu, han mostrat tota la disposició a reunir-se de nou amb l’executiu de Pere Aragonès.

(Visited 28 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari