Feijóo defensa Ayuso: “No té cap inspecció de l’Agència Tributària”

El líder del PP creu que és la parella d'Ayuso qui ha de respondre per la denúncia de la Fiscalia

    La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, i el líder del PP, Alberto Núñez Feijóo (Premsa PP)

    El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, ha desvinculat aquest dimarts la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, de la investigació per frau fiscal que afecta la seva parella, Alberto González Amador, i que ha denunciat la Fiscalia, segons ha publicat elDiario.es. “Si hi ha una inspecció de l’Agència Tributària que afecta la parella de la senyora Ayuso, la parella de Díaz Ayuso haurà de respondre”, ha indicat Feijóo en una entrevista a Onda Cero.

    “Que jo sàpiga, Isabel Díaz Ayuso no té cap inspecció de l’Agència Tributària”, ha reblat Feijóo Segons la denúncia de la Fiscalia, la parella de la presidenta de la Comunitat de Madrid hauria comès un suposat frau en l’Impost de Societats de 350.951 euros durant els anys 2020 i 2021, així com falsedat documental. Concretament, l’empresari hauria presentat factures falses a través d’empreses externes per rebaixar els beneficis extraordinaris de les seves societats.

    En total, tal com recull el diari citat i ha confirmat l’ACN, són quinze factures falses per despeses fictícies per valor d’1,7 milions d’euros que van permetre desgravar desemborsaments que mai es van fer i pagar 350.000 euros menys en impostos. La denúncia del ministeri públic és fruit de dos anys d’investigacions sobre les activitats de les societats de González Amador pel seu enriquiment durant la pandèmia.

    (Visited 46 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari