La CUP dona per acabada la negociació pels pressupostos i anuncia una esmena a la totalitat

La formació anticapitalista no veu "marge d'entesa amb un executiu que viu de les engrunes del PSC"

  La diputada de la CUP Mar Ampurdanès en una atenció als mitjans després de la reunió amb el govern català (ACN)

  La CUP no veu “marge d’entesa” amb el govern català pels pressupostos del 2024 i així ho ha traslladat en la reunió que han tingut aquest divendres al matí al Palau de la Generalitat. És per això que els anticapitalistes plantejaran a les seves bases que ratifiquin la presentació d’una esmena a la totalitat als comptes de la Generalitat.

  En declaracions a l’ACN i TV3 a la sortida de la trobada, la diputada Mar Ampurdanès ha lamentat que l’executiu no hagi acceptat unes propostes que consideraven “assumibles” i ha reiterat el no de la seva formació. “No veiem marge d’entesa amb un govern que viu de les engrunes del PSC”, ha explicat la cupaire, que ha denunciat que aquest pacte representa el “continuisme d’un model de país fracassat”.

  (Visited 54 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari