Desallotgen un cinquè bloc de pisos a Badalona d’un carrer proper al de l’edifici ensorrat

Les inspeccions tècniques constaten unes esquerdes "greus" a la quarta planta del número 116 d'Ausiàs March

Número 116 del carrer Ausiàs March de Badalona

L’Ajuntament de Badalona ha ordenat aquest divendres desallotjar els 20 pisos del número 116 del carrer Ausiàs March, situat just a la part posterior del carrer Canigó, on a principis de febrer es va esfondrar un bloc i hi van morir tres persones.

El tinent d’alcalde de Territori, Daniel Gracia, ha anunciat que aquest divendres s’ha fet una inspecció tècnica a la quarta planta del 116 d’Ausiàs March i han detectat unes esquerdes “greus” sota el fals sostre de l’habitatge de la porta 2. Segons Gracia, dissabte ja hi havia hagut una altra inspecció a la porta 4 del mateix pis i es va considerar que les esquerdes eren superficials, però avui s’ha constatat que suposen un risc per a l’estructura, recull l’ACN.

El bloc del carrer Ausiàs March és el cinquè edifici desallotjat des de principis de febrer. La resta són la finca ensorrada al número 9 del carrer Canigó, els edificis immediatament adjacents (7 i 11) i el número 5 del mateix carrer. El cas de l’edifici desallotjat aquest divendres és el primer que no està al mateix carrer, sinó ubicat a la part posterior de l’illa de cases, que té forma triangular juntament amb el carrer Llefià.

(Visited 37 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari