Aragonès crida comuns i Junts a “fer confiança” als pressupostos

El Consell Executiu del govern català aprova els comptes en una reunió extraordinària

  El president de la Generalitat, Pere Aragonès, en una compareixença al Palau de la Generalitat (ACN)

  El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha fet una crida als grups parlamentaris d’En Comú Podem i Junts per Catalunya perquè “facin confiança” al pressupost que aquest dimecres aprova el Consell Executiu en una reunió extraordinària. “Ningú que tingui voluntat real per avançar s’hi pot oposar”, ha assenyalat Aragonès en una compareixença des del Palau de la Generalitat.

  El cap de l’executiu català ha insistit que no hi ha “cap raó” per no aprovar els comptes del 2024, perquè són “millors” que els del 2022 i el 2023, als quals, ha recordat, comuns i Junts hi havien donat suport. Aragonès, d’altra banda, ha subratllat que el projecte del Hard Rock no depèn dels pressupostos, i que continua el seu procediment tècnic al marge dels comptes: “No posem ni un euro, ni una mesura, ni s’incorpora cap acord relatiu al Hard Rock”, ha emfatitzat. De fet, des de Palau remarquen que encara que els pressupostos es tombessin, el Hard Rock tiraria endavant la seva tramitació amb l’acord empresarial perquè “no depèn en cap cas” dels pressupostos.

  Aragonès ha advertit que si els pressupostos no s’aproven el que provocarà serà que tampoc tiraran endavant els recursos que els comptes aporten per a l’àmbit de l’educació, de sanitat, i per lluitar contra la sequera. “Els pressupostos no s’haurien de sacrificar per altres debats legítims que no hi guarden cap relació“, ha manifestat el president català, que ha posat el seu govern “a disposició” dels grups fins a “l’últim minut” per fer que els pressupostos siguin “una victòria del país”.

  (Visited 21 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari