Feijóo acusa Sánchez de mentir i de participar en una campanya “d’insídies i insults” contra ell

El líder del PP retreu als socialistes que "als independentistes tot, a la Guàrdia Civil, res"

    El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, intervé a la cambra baixa (Congrés dels Diputats)

    El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, ha negat les acusacions que el president del govern central, Pedro Sánchez, ha llançat contra sobre el fet que estaria disposat a oferir indults i amnistiar l’independentisme català per tal de ser president, i l’ha acusat de mentir. “Va començar mentint sobre el que faig, segueix mentint sobre el que dic i ara menteix sobre el que penso”, ha assenyalat Feijóo, que ha assegurat que en “mentides”, Sánchez el “guanya per golejada”.

    El president dels populars ha retret al líder del PSOE una campanya “d’insídies i insults” contra ell durant les eleccions gallegues, i li ha recordat que el mateix Sánchez havia plantejat aquests comicis com un “plebiscit” sobre el lideratge de Feijóo. “Va dir que la meva caiguda era imparable, i aquí em té, dret”, ha manifestat el líder del PP.

    D’altra banda, Feijóo ha retret a Sánchez el tracte als agricultors i la manca de suport a la Guàrdia Civil després de l’assassinat de dos membres d’aquest cos a Barbate. “Als independentistes tot, a la Guàrdia Civil, res”, ha etzibat.

    (Visited 30 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari