El Parlament de Catalunya aprova portar al Congrés una reforma perquè els delictes de pederàstia no prescriguin

La majoria avala la iniciativa, amb l'únic vot contrari de Vox i l'abstenció de la CUP, el PP i Cristina Casol

Víctimes d'agressions sexuals aplaudeixen que la llei del Parlament hagi estat aprovada

El ple del Parlament portarà al Congrés dels Diputats una proposició de llei perquè els delictes sexuals greus contra menors d’edat no prescriguin. Així ho ha aprovat aquest dimecres el ple de la cambra una àmplia majoria dels grups (PSC, ERC, Junts, els comuns i Ciutadans), amb l’únic vot en contra de l’extrema dreta de Vox i l’abstenció de la CUP, el PP i la diputada no adscrita Cristina Casol.

Un cop aprovada, ara passa a la cambra baixa espanyola per poder començar la seva tramitació. A la sessió plenària hi ha assistit víctimes de pederàstia, amb qui s’ha treballat la proposta, com Miguel Hurtado, Alejandro Palomas, Esther Pujol i Jordi de la Mata, que han estat aplaudides per l’hemicicle.

(Visited 33 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari