Afectacions a l’R4 i l’R7 per un nou robatori de cable de catenària

Se circula per via única entre Sabadell Sud i Montcada Bifurcació, i el tram de Cerdanyola Universitat i Cerdanyola es fa per carretera

Tren de Rodalies de Catalunya (UnaiGT)

Les línies R4 i R7 registren aquest dimecres al matí noves afectacions en la circulació per un nou robatori de cable de catenària. Aquest cop la sostracció s’ha produït entre Sabadell Sud i Cerdanyola, segons han informat Renfe i Adif. Això obliga a circular per via única entre Sabadell Sud i Montcada Bifurcació a l’R4, restricció que només permet que circulin dos trens per hora i sentit.

A l’R7, el tram entre Cerdanyola Universitat i Cerdanyola es fa per carretera, mentre que entre aquesta última parada i Fabra i Puig els viatgers poden agafar els trens de l’R4. Tècnics d’Adif estan treballant per reparar els danys provocats pel robatori.

Segons ha explicat Renfe, els fets d’aquesta matinada han consistit en la sostracció de 120 metres de cable de catenària a l’R4. Durant la nit de diumenge, però hi va haver un altre robatori, en aquest cas 400 metres a l’R3. Això va impedir començar el servei entre Parets i La Garriga. Des del gener, Renfe ha comptabilitzat 14 robatoris a Catalunya, 12 a Barcelona i dos a Lleida, tots a la xarxa convencional.

(Visited 58 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari