El Govern considera la missió de la immersió una campanya de la dreta amb fons europeus

Considera "vergonyosa" la "manipulació" que fa el PP de la Comissió de Peticions

Roda de premsa de la consellera d'Educació Anna Simó

El Govern ha considerat que la missió d’eurodiputats que ha elaborat un informe sobre la immersió lingüística forma part d’una “campanya de la dreta i l’extrema dreta feta amb els recursos del Parlament Europeu”.

Després que avui hagi transcendit que l’esborrany del text reclama un tractament “equivalent” del català i el castellà a l’escola, l’executiu ha acusat la missió de no fer una tasca “rigorosa” i d’actuar “de forma partidista i esbiaixada” per “desacreditar” el model d’escola catalana.

“El que fa el PP un cop més és desacreditar les institucions europees”, han lamentat fonts de l’executiu català, que alhora han considerat “especialment vergonyosa” la “manipulació” que fa el PP de la Comissió de Peticions.

(Visited 59 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari