Amb quin ‘nou enemic’ se les té Pilar Rahola?

Pilar Rahola, al programa 'El circ, de 8TV

El posicionament i les manifestacions públiques de la columnista Pilar Rahola a favor d’Israel no només ha encès la indignació del sector independentista propalestí.

Aquest cap de setmana, a X, Rahola ha trobat oportú respondre directament Pablo Echenique, l’exportaveu parlamentari d’Unidas Podemos, perquè el passat 5 de febrer la va descriure com “l’equivalent moral d’una fossa sèptica”, com a reacció al fet que Rahola hagués dit en una conferència: “Els palestins saben que cada dia han mort 581 persones dels quals 700 són nens, més o menys, perdonin l’acudit”.

La columnista, que havia evitat recentment la confrontació directa amb independentistes que han dit d’ella el nom del porc, ha respost a Echenique: “No em crec les dades de Hamàs, i sortiu els gurus del dogma a insultar-me, denigrar-me, assenyalar-me. Gent com tu no m’acovardeix. Heu convertit l’esquerra en un acudit. Sou els intolerants de sempre. Abans us deien txeques“.

Rahola, d’altra banda, s’ha fet ressò les darreres hores del tuit amb què l’exmembre de les joventuts de Junts Anthony Corey Sànchez ha difós un vídeo, que ha descrit com “Set valents plantant cara a 100 covards totalitaris”, on es veu l’alcaldessa ultranacionalista de Ripoll, Sílvia Orriols, tacada de farina durant un acte a favor de Palestina.

(Visited 428 times, 1 visits today)

avui destaquem

1 comentari a “Amb quin ‘nou enemic’ se les té Pilar Rahola?”

Feu un comentari