Els Bombers fan un centenar de sortides per la ventada, que supera els 130 km/h a l’Ebre

La majoria de serveis han estat per retirar cablejat, branques i arbres caiguts, cap de gravetat

Un arbre caigut a la BV-2410 a Olesa de Bonesvalls per la forta ventada (Bombers de la Generalitat, ACN)
Un arbre caigut a la BV-2410 a Olesa de Bonesvalls per la forta ventada (Bombers de la Generalitat, ACN).

Els Bombers de la Generalitat han fet un centenar de sortides entre dissabte i diumenge a les 10:30 hores per la forta ventada a gran part de Catalunya. La majoria de serveis han estat per retirar cablejat, branques i arbres caiguts (com un pi a la BV-2410 a Olesa de Bonesvalls), cap de gravetat. Les ratxes de vent han sobrepassat els 70 km/h a l’àrea de Barcelona, els 100 km/h al Camp de Tarragona i els 130 km/h a l’Ebre.

El telèfon d’emergències 112 ha rebut un total de 115 trucades per 82 incidents des de l’activació de l’alerta per vent. Les comarques amb més trucades han estat el Barcelonès (18), el Segrià (15) i el Tarragonès (13), mentre que Barcelona (15) i Lleida (13) han estat els municipis amb més trucades.

Les ratxes de mestral i ponent més destacades en aquest episodi han estat els 134 km/h a l’Hospitalet de l’Infant, els 119 km/h de la Riba, els 108,4 km/h de Mont-roig del Camp, els 105 km/h d’Almoster, els 95 km/h de Riudecanyes i els 94 km/h del Perelló, segons dades de les estacions automàtiques de Meteocat i Meteoclimatic.

(Visited 34 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari