Víctor Terradellas: “Vam tenir contactes amb tot el món i, anecdòticament, amb els russos”

L'empresari investigat pel cas Voloh diu que la reunió amb Rússia "va quedar en res, pura anècdota"

  Víctor Terradellas, president de CATmón
  Víctor Terradellas, president de CATmón

  L’empresari Víctor Terradellas, investigat pel cas Voloh, ha afirmat que “vam tenir contactes amb tot el món i, anecdòticament, amb els russos”. Terradellas, en declaracions a Catalunya Ràdio, ha afegit que la reunió amb Rússia “va quedar en res, pura anècdota”. El jutge instructor del cas Voloh, Joaquín Aguirre, va afirmar durant un interrogatori a Terradellas que la referència als 10.000 soldats russos i que Catalunya necessitava morts “no eren afirmacions gratuïtes”.

  L’Eurocambra ha demanat aquest dijous a la justícia espanyola que investigués “de forma efectiva” les “suposades connexions” entre eurodiputats catalans i el Kremlin i els intents de Rússia de “desestabilitzar i interferir en la UE i els estats membres”.

  Víctor Terradellas ha explicat que s’havien reunit fins i tot amb representants dels Estats Units o d’Alemanya, sobretot a partir dels dies 23 i 24 d’octubre del 2017, així com amb els emissaris del Kremlin, en trobades al Palau de la Generalitat, just abans de la declaració unilateral d’independència (DUI) del dia 27. L’empresari, activista i exdirigent de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) i exmilitant de Junts per Catalunya, ha resumit que es van celebrar “moltes altres reunions” durant aquells anys, sempre vinculades al procés “pacífic” independentista. Sobretot durant aquelles dates “més convulses”.

  (Visited 157 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari