Per què Junts carrega ara contra TV3?

El diputat de Junts al Parlament de Catalunya Salvador Vergés (ACN)

Diversos membres electes de Junts per Catalunya (JxCat) han tornat a expressar a les xarxes socials el seu rebuig per TV3 i els seus dubtes sobre la qualitat de la informació de la televisió pública catalana arran d’una queixa del diputat juntaire al Parlament Salvador Vergés. En una publicació a X, Vergés ha recriminat al canal que no hagin emès unes declaracions que ell mateix va fer amb relació a l’emergència per sequera i que van gravar les càmeres de TV3, una crítica que ha revifat els comentaris negatius de Junts contra la televisió pública catalana.

“TV3 va venir al Parlament a gravar les declaracions de JxCat reaccionant a l’entrada en emergència per sequera. Us les penjo aquí perquè ells ni les van emetre finalment al Telenotícies (TN) ni enlloc. Ep, que potser tenen raó i resulta que el que vaig dir no convenia que fos escoltat”, ha manifestat Vergés a X. Companys de partit com el diputat al Parlament Joan Canadell i els diputats al Congrés Pilar Calvo i Josep Maria Cruset s’han posicionat del costat de Vergés i s’han sumat a les crítiques contra TV3.

Si us penseu que amb TV3 i altres mitjans públics, esteu ben informats, tingueu clar que NO és així. Per a mostra aquest botó, però hi ha saques de botons d’informació sobre Junts (positiva) que no veureu mai. Això sí, les negatives amplificades totes. I espereu amb en Sergi Sabrià”, ha criticat Canadell.

Per la seva banda, Calvo ha apuntat irònicament que el fet que el canal no hagi emès les declaracions de Vergés “deu ser perquè la sequera no és un tema d’actualitat, o potser perquè políticament no cal demanar responsabilitats ni tenir iniciatives”. En la mateixa línia s’ha pronunciat Cruset, que ha assenyalat que “sembla” que per a TV3 el que expressa Vergés “no és d’interès”.

(Visited 307 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari