El ple de la llei d’amnistia, com a molt aviat, a finals de febrer

Els grups debatran de nou en comissió a partir del dictamen aprovat la setmana passada

Congrés dels Diputats

La Mesa del Congrés ha analitzat aquest dimarts l’informe dels lletrats que apunta que la llei d’amnistia s’haurà de debatre de nou a la Comissió de Justícia de la cambra a partir del dictamen que es va aprovar el 30 de gener, i que aquesta comissió té quinze dies -fins al 21 de febrer- per elaborar un nou redactat.

Aquest calendari situa la votació final de la llei d’amnistia no abans del ple que té lloc entre el 27 i el 29 de febrer. Amb tot, fonts del Congrés citades per l’ACN recorden que la comissió té la possibilitat de prorrogar els debats quinze dies més i que, si es donés aquest supòsit, la llei no aniria al ple fins ben entrat el mes de març.

La Mesa ha desestimat els arguments del PP i de Vox, que consideren que malgrat que el ple del 30 de gener va aprovar el dictamen de la llei, el fet que finalment la llei quedés rebutjada en conjunt, per la negativa de Junts, suposa que el projecte ha decaigut i que s’ha de tornar a iniciar tot el procés.

(Visited 53 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari