Serret afirma que “el govern d’Aragonès no ha estat mai en contacte amb el govern rus ni amb l’entorn de Putin”

La consellera d'Acció Exterior insta l'Estat a treballar per aconseguir l'oficialitat del català durant la presidència belga

Meritxell Serret

La consellera d’Acció Exterior de la Generalitat de Catalunya, Meritxell Serret, ha sortit al pas del cas Voloh, sobre els suposats vincles del govern de Carles Puigdemont amb Rússia, per a desmarcar-se’n. Davant del que ha qualificat de “maquinària de la desinformació”, la consellera Serret ha volgut “reiterar que el govern del president Aragonès no ha estat mai en contacte ni amb el govern rus ni amb l’entorn de Putin”, que no han estat “ni col·laboradors ni possibles aliats”.

En un esmorzar de Fòrum Europa aquest divendres, Serret ha afirmat que el seu “marc de referència” és la Unió Europea (UE) i que “rebutgen frontalment l’agressió de Rússia” a Ucraïna. D’altra banda, la consellera d’Acció Exterior ha evitat posar terminis a l’oficialitat del català a la UE, però ha instat l’Estat a treballar-hi per aconseguir-ho durant la presidència belga.

(Visited 57 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari