Junts amenaça de fer caure el govern del socialista Pedro Sánchez

El dirigent del partit de Puigdemont, Jordi Turull, diu que no s'està complint el que van acordar amb el PSOE

El secretari general de Junts per Catalunya, Jordi Turull, en un moment d'un Consell Nacional extraordinari de la formació
El secretari general de Junts per Catalunya, Jordi Turull, en un moment d'un Consell Nacional extraordinari de la formació.

El secretari general de Junts, Jordi Turull, ha avisat que si no s’aprova l’amnistia, pot caure el govern que presideix el socialista Pedro Sánchez, i ha destacat que l’expresident català Carles Puigdemont i la secretària general d’ERC, Marta Rovira, quedarien ara mateix fora de la llei amb el text que s’ha votat i rebutjat aquest dimarts al Congrés dels Diputats.

En una entrevista a RAC1 aquest dimecres, Turull ha insistit que l’amnistia ha de ser “per a tothom”, i ha fet una crida a continuar negociant el text, a partir d’ara en comissió. El dirigent ha descartat aprovar una llei si no incorpora els canvis reclamats per Junts i ha assegurat que no s’està complint el que van acordar amb el PSOE.

“El que vam acordar amb el PSOE era resoldre un conflicte polític i la base era la llei d’amnistia. Si aquesta base falla, ja no cal que arribem a tota la resta“, ha afegit el dirigent de Junts.

El número dos del partit exconvergent ha reiterat que cal “compatibilitzar els interessos” i “tapar tots els forats” que pugui haver-hi al text, per garantir que l’amnistia és “integral i d’aplicació immediata”. “No pot ser que caigui a la primera ventada”, ha avisat Turull en declaracions recollides per l’ACN.

(Visited 93 times, 1 visits today)

avui destaquem

1 comentari a “Junts amenaça de fer caure el govern del socialista Pedro Sánchez”

  1. desde l’esquerra que estic , ho estic esperant, el qui la fa la paga,
    la pelicula ” Dos tontos muy tontos” es queda curta per Junts per “no saben on estan”

    Respon

Feu un comentari